O publicitate bună nu costă mai mult decât cea proastă. Diferența dintre cele două este puterea ideii. Ideile bune sunt rare. Dar anume ele fac în valoare banii cheltuiți pentru ele!

O MICĂ ISTORIE.

Compania noastră a fost înființată pe 19 februarie 2009. Mai întâi a existat o idee. Această idee s-a născut și a dat naștere companiei. Denumirea a apărut  exact cu un an mai târziu! Am dorit ca clienții noștri,  să atingă trifoiul cu 4 foi. Astăzi suntem o companie de marketing și producție. Avem peste 12 ani de experiență în acest domeniu. Am reunit o echipă de specialiști cu un nivel ridicat de implicare în muncă, oameni creativi, oameni de inițiativă, oameni capabili să creeze, să fie în căutarea de noi cunoștințe și armonie. Creăm cu dragoste și suflet, ne realizăm ideile simplu, dar cu pasiune și, în cele din urmă, obținem feed back de la munca noastră, ceea ce ne motivează și ne stimulează la proiecte ulterioare.

Instrumentele potrivite. Decizia corectă.

CREDEM ÎN IDEI, bun gust, cel al șaptelea simț…. și muzică bună. Toate acestea ne oferă posibilitatea de a crea proiecte mari și mici.

Valori de bază

Echipa

Lucrul cu persoane cu aceeași idee este una dintre cheile eficienței ridicate.

Echipa este cel mai valoros al KLEVER!

Respectăm acest principiu în cadrul companiei, construind noi proiecte.

Competență

Более 10 лет мы занимаемся рекламой.

Experiență + Cunoaștere

Abilitatea de a vă face treaba, cunoștințe de specialitate, experiență în industria dvs., dezvoltări și know-how unic, viziune de tendință, capacitate de a aduce ceva nou.

Ne concentram pe viitor

vom alege întotdeauna dezvoltarea.

Între dezvoltare și profit rapid,

Între consolidarea companiei și profit, vom alege consolidarea.

0
CLIENȚI SATISFĂCUȚI
0
DESIGNURI APROBATE
0
PROIECTE ELABORATE

Excelăm în creativitate, intuiție și angajament.

Munca noastră este o artă întreagă! fiecare flux de lucru este gândit până în cele mai mici detalii! Furnizarea oricărui serviciu (de la acceptarea unei comenzi până la lansarea unui produs finit) este un mecanism bine coordonat și bine pus la punct care produce proiecte eficient și rapid!

DESPRE FONDATOR

Aveam 19 ani când am intrat în lumea MARKETINGULUI. Atunci a fost doar JOB, nimic altceva. M-am schimbat pe mine și gândirea mea timp de 7 ani pentru un scop simplu — să nu înțeleg doar clienții și produsele lor, ci să pătrund în gândirea lor.

DESPRE LUCRUL

CREDEM ÎN IDEI, bun gust, al șaptelea simț …. și muzică bună. Toate acestea ne oferă posibilitatea de a crea proiecte mari și nu chiar așa. Dar fiecare dintre ele este drag și important pentru echipa noastră.

DESPRE CLIENȚI

Ne iubim clienții. Ești atât de diferit. Învățăm de la tine și datorită ție — ne îmbunătățim!
Ajungi la înălțimi, suntem mândri că sunt proiecte comune!

Suntem aici pentru a vă ajuta afacerea!

Prin Idei creative, inovație și determinare și &definiție absolută

SA ÎNCEPEM COLABORARE