IMPRIMARE TERMICĂ

Transferul termic constituie modalitatea de transferare termică a imaginii.
Imprimarea și transferul termic al inscripțiilor și imaginilor.

  • tricouri, îmbrăcăminte specială și de ocazie, pentru sport și odihnă,
  • bandane, cravate, eșarfe,
  • veste anti-vînt, scurte, pelerine de ploaie, jiletci, polo, hanorace,
  • genți, ecogenți, rucsacuri, umbrele,
  • corturi, steaguri.

Logotipul poate fi
– unicolor (peste 6 feluri și 50 culori de pelicule: posibilitatea folosirii atît a peliculei simple, cît și a peliculei neon, glitter, de catifea, metalizate sau facturate)
– posibilitatea de a crea aplicații din mai multre straturi, combinînd mai multe culori
– multicolor

Folosim materiale de calitate înaltă!
Dar anume – pelicula italiană Siser – o peliculă elastică, tranmisibilă termic.

Avantaje:
Pelicula este potrivită pentru aplicarea pe orice bază.
Este cea mai rezistentă peliculă, care suportă chiar și spălarea unică la 60°С.

Instrucțiuni spre spălare:
Așteptați 24 de ore după imprimare
Temperatura spălării pînă la 40°
Nu folosiți înălbitor sau alte soluții chimice agresive

IMPRIMARE CU FLEX (de la 5 unități)

Flex este peliculă calitativă de poliuretan care se transferă pe stofă cu ajutorul presei de transfer termic, anterior tăiată pe plotter. Imprimarea pe tricou este o modalitate fantastică de autoexprimare. Transferarea se face pe pînze sintetice, naturale și combinate. Datorită unei alegeri vaste de culori și nuanțe este posibilă sortarea perfectă a culorilor corporative ale logotipului Dvs.

Transferul sigur și persistent

Calitatea imprimării flex depinde direct de calitatea materialelor și respectării tehnologiei. În pofida stereotipurilor, respectarea tuturor regulilor de îngrijire a produsului textil asigură durabilitatea și rezistența către deteriorare a peliculei flex. Ea este elastică, nu se rupe la lărgire, nu se desprinde la spălat, și în timpul  exploatării toate elementele păstrează conturul clar și exact. Cu toate acestea, cu ajutorul peliculei flex este posibil transferul unor linii foarte subțiri – 2-3 mm.

Alegere corectă pentru tirajuri mici

Transferul peliculei flex este un proces plactic manual, de aceea tirajuri mici sunt cele mai optimale. Termenul de executare a comenzii se stabilește individual după aprobarea machetei.

Cum să comand transferul flex al logotipului

Contactați-ne și noi vom face restul!

Efectele vizuale diverse

Alegerea clienților cade pe brandarea cu peliculă flex atunci cînd apare dorința obținerii unui transfer neobișnuit și fascinant. Asortimentul peliculelor este foarte bogat – la dispoziția Dvs este o paletă largă de ”metalice”, inclusiv reflectătoare, aurii și argintii, ”cameleoni”, care schimbă culoarea în dependență de iluminație și împrejurare, modele holografice și luminescente, pelicule ce imit blana leopardului, pielea de șarpe, țesătura geans ș. a. m. d. Nici o altă metodă de imprimare nu face posibilă realizarea unor asemenea efecte. Cu atît mai mult, peliculele flex pot fi combinate între ele, sau cu alte metode de imprimare pe produse textile, cum ar fi serografia.

Posibilitatea imprimării pe cele mai diferite părți a materialelor textile

Prin intermediul peliculei flex este posibilă imprimarea pe porțiunile indisponibile pentru serografie – de exemplu, pe mîneci sau pe regiunea în jurul gulerului, sau trecerea imaginii din partea pieptului pe spate. Avantajele imprimării flex deschid posibilități vaste în crearea printurilor fantastice, care fac mesajul publicitar interesant, dar tricoul – element de neînlocuit al garderobei clientului.